Online Instagram Content ViewerGeneralsta
  1. Homepage ›
  2. younglivingadvocate

#younglivingadvocate photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #younglivingadvocate on Instagram

Suzyra YoungLiving (@yl.zyra) Instagram Profile Photo yl.zyra

Suzyra YoungLiving

 Instagram Image by Suzyra YoungLiving (@yl.zyra) with caption : "Haaa tengokkkkk....
Kucing kaklong pun kalo nk tido dia carik port yg ada Essential Oil🤣
.
Kdg2 lupa diffuse. So dia g l" at Kompleks PKNS Shah Alam - 1901364897822543256

Haaa tengokkkkk.... Kucing kaklong pun kalo nk tido dia carik port yg ada Essential Oil🤣 . Kdg2 lupa diffuse. So dia g la carik kat mana EO koleksi mommy ni parking.... Paling dia suka kalo kaklong diffuse Lavender. Semua nya bertenang termasuk la si comel ini..... 💋 . Kucing korg suka EO apa? ğŸŽ‰ #younglivingadvocate

preciousdropstore@gmail.com (@preciousdropstore) Instagram Profile Photo preciousdropstore

preciousdropstore@gmail.com

 image by preciousdropstore@gmail.com (@preciousdropstore) with caption : "One day promotion only friends!!
.
Those with small kids/toddlers, THIEVES is a must to support their body immune system" - 1896218926359019635
Report Share Download 0 11

One day promotion only friends!! . Those with small kids/toddlers, THIEVES is a must to support their body immune system. . For a healthy glowing skin(no botox, no injection) FRANKINCENSE is always the best. . Sleep issue?? LAVENDER to the rescue. It is so versatile. . One day only. Grab fast. #younglivingadvocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) Instagram Profile Photo nolidashaazlin_young_living

nolida shaazlin_i💓youngliving

 image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) with caption : "Bila cuaca panas bahang, mesti teringatkan minuman berais/sejuk untuk sejukkan badan. Kalau dapat tempat aircond, lagi s" - 1892658728201728030
Report Share Download 0 15

Bila cuaca panas bahang, mesti teringatkan minuman berais/sejuk untuk sejukkan badan. Kalau dapat tempat aircond, lagi syok kan. Botol spray ni memang peneman setia. 3 essential oils ni yang paling banyak guna dalam resepi botol spray. Resepi paling best adalah cooling body spray. Spray untuk sejukkan badan dengan pantas. Essential oils kegemaran : ❤️Cooling : Peppermint. -spray kat muka, leher, kepala, badan untuk instant cooling from hot weather dan juga mengurangkan mengantuk semasa memandu. ❤️Relaxing : Lavender. -spray kat muka untuk kurangkan pedih akibat selar matahari. - spray kat bantal/tilam untuk tidur yang Lena. - spray kat pakaian/udara untuk bau wangi . ❤️Refreshing & cleaning : Lemon. - spray kat meja makan dan kitchen counter untuk membersih dari kesan minyak dengan bau Segar lemon. Gabungan ni membuatkan bau lebih nyaman. Stok laku keras..rugi tak mencuba.. WhatsApp:0125596181 Advocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) Instagram Profile Photo nolidashaazlin_young_living

nolida shaazlin_i💓youngliving

 image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) with caption : "#mirahlustroushairoil

Mirah Lustrous Hair Oil adalah minyak rambut yang boleh digunakan sebagai bantuan rawatan rambut." - 1891346825902862192
Report Share Download 1 16

Mirah Lustrous Hair Oil adalah minyak rambut yang boleh digunakan sebagai bantuan rawatan rambut. Apa yang bestnya tentang minyak rambut ni?. ❤-Direka khas untuk menjadikan rambut selembut sutera, berkilat, dan licin. ❤- mengandungi Essential oil tulen yang menyediakan aroma bunga yang segar. ❤-Mengandungi Argan oil, Abyssinian oil, dan minyak Monoi membantu mengekalkan gaya rambut yang anggun. ❤- 100 peratus berasaskan tumbuhan semulajadi. ❤-Ia tidak mengandungi parabens, sulfat, phthalates, petrokimia, bahan yang berasal dari haiwan, pengawet sintetik, wangian sintetik, atau pewarna sintetik. Apabila anda memilih produk Young Living seperti Mirah, anda boleh mengekalkan kecantikan semula jadi anda tanpa kompromi!. Jom cantik yang selamat . 😍. WhatsApp: 0125596181. NOLIDA Advocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) Instagram Profile Photo nolidashaazlin_young_living

nolida shaazlin_i💓youngliving

 image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) with caption : "Young Living Essential Oils mempunyai banyak EO untuk para lelaki antaranya adalah EO shutran, northern lights Black spr" - 1890695232983411838
Report Share Download 0 6

Young Living Essential Oils mempunyai banyak EO untuk para lelaki antaranya adalah EO shutran, northern lights Black spruce,mister ,golden rod dan idaho blue spruce. Menjaga kesihatan tubuh sudah menjadi suatu hal yang wajib dan sangatlah penting untuk setiap manusia, baik anak-anak, dewasa dan tak terkecuali orang tua. Apalagi para kaum lelaki dengan segala aktiviti dari bangun tidur sampai menjelang tidur. Apapun pekerjaan lelaki semua urusan keluarga lelakilah yang menguruskannya maka dari itu pentingnya kesihatan tubuh bagi seorang lelaki. WhatsApp: 0125596181. NOLIDA Advocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) Instagram Profile Photo nolidashaazlin_young_living

nolida shaazlin_i💓youngliving

 image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) with caption : "Young Living Essential Oils mempunyai banyak EO untuk para wanita antaranya adalah EO SclarEssence ,geranium dan ylang-y" - 1890691820707395706
Report Share Download 0 7

Young Living Essential Oils mempunyai banyak EO untuk para wanita antaranya adalah EO SclarEssence ,geranium dan ylang-ylang. Menjaga kesihatan tubuh sudah menjadi suatu hal yang wajib dan sangatlah penting untuk setiap manusia, baik anak-anak, dewasa dan tak terkecuali orang tua. Apalagi para kaum wanita dengan segala aktiviti dari bangun tidur sampai menjelang tidur. Apapun pekerjaan wanita semua urusan keluarga wanita lah yang menguruskannya maka dari itu pentingnya kesihatan tubuh bagi seorang wanita . WhatsApp: 0125596181. NOLIDA Advocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) Instagram Profile Photo nolidashaazlin_young_living

nolida shaazlin_i💓youngliving

 image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) with caption : "According to the Canon of Medicine by Ibn Sina, the part of the plants that can be use as medicine includes leaves, root" - 1889828287123865988
Report Share Download 0 21

According to the Canon of Medicine by Ibn Sina, the part of the plants that can be use as medicine includes leaves, roots, branches, seeds, fruits, flowers and gums. He also mentioned that plants that grows on hills are stronger than those growing in plains. You see, the main ingredient in Young Living’s Ningxia Red is Wolfberries or Goji berries (Lycium Barbarum L) that is planted at the Yellow River region in the Ningxia Province, China; the area where you can get the most potent wolfberries. They are planted at 300-1000 above sea level, and are located above the human residential area to avoid any pollution that may caused by human waste. . The Yellow river derived its water from the Himalayan Mountains, and it is charged with assorted minerals and organic nutrients. By the time it reaches Ningxia province, it is mineral rich, super fertile silt water, where you cannot get from anywhere else on earth!. Imagine eating the fruits from that source guys! No wonder Ningxia Wolfberries have by far the highest level of immune stimulating molecules. . Try it guys! ❤ 0125596181 Meh klik link ni pasai ning xia..selamat membaca😙. https://youtu.be/xxSWyTJwzRA Advocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) Instagram Profile Photo nolidashaazlin_young_living

nolida shaazlin_i💓youngliving

 image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin_young_living) with caption : "Selepas berminya dengan ceadrwood... akhirnya sleeping beauty ..good night.

Bagaimana cedarwood boleh membantu tidur le" - 1888595109704997309
Report Share Download 0 14

Selepas berminya dengan ceadrwood... akhirnya sleeping beauty ..good night. Bagaimana cedarwood boleh membantu tidur lena dan mengatasi insomnia? Cedarwood mempunyai kandungan sesquiterpenes paling tinggi berbanding essential oil yg lain. Ianya merangsang hormon melatonin pd waktu malam. Pada waktu siang, sesquiterpenes membantu tingkatkan kadar oksigen ke sel2 dlm badan supaya anda jadi lebih fokus. Selain cedarwood, tumbuhan yg tinggi sesquiterpenes ialah lettuce dan chikori. Jika anda susah tidur lena, kerap terjaga waktu malam tanpa sebarang sebab, boleh gunakan Cedarwood essential oil utk menyelesaikan masalah anda. Ask me how 📨 http://nolidayleo.wasap.my 0125596181 Advocate