View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Generalsta
  1. Homepage
  2. halalproduct

#halalproduct photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #halalproduct on Instagram

MAKEUP SKINCARE SHAH ALAM (@charms_bysisq) Instagram Profile Photo charms_bysisq

MAKEUP SKINCARE SHAH ALAM

image by MAKEUP SKINCARE SHAH ALAM (@charms_bysisq) with caption : "SELAMAT PAGI SEMUA!

PUAN SYIRA apply Kaisya Serum sbg pelindung dan penganjal kulit.. .
.
Sejak 4 tahun yg lps..Tak per" - 1763520633026504633
Report Share Download 0 0

SELAMAT PAGI SEMUA! PUAN SYIRA apply Kaisya Serum sbg pelindung dan penganjal kulit.. . . Sejak 4 tahun yg lps..Tak pernah lagi tinggal Kaisya Serum ni tau..skincare plg simple..pakai sekali sehari je.. . . Lepas tu apply foundation code PINKISH2..skrg ni trend semua org nak make up NUDE2 dan NATURAL tau..tak nampak putih..suka nampak bronze2 gitew..u alls pakai la pinkish2 ni..makin peluh..makin kulit bernafas, makin moist tak comot langsung.. . . . Paling penting, kalau siang tu ada jerawat..malam dah kecut u alls!!! Sbb apa ye? Sbb ada minyak kelapa dara yg sesuai dlm Charms Foundation..mmg portion rahsia.. . . . Jgn lupa grab tau.. . . .   #halalproduct   #halalproduct

🍁AGEN SAH CHARMS & STARGLOW KL (@charmstarglowkl_riez) Instagram Profile Photo charmstarglowkl_riez

🍁AGEN SAH CHARMS & STARGLOW KL

image by 🍁AGEN SAH CHARMS & STARGLOW KL (@charmstarglowkl_riez) with caption : "Kemam kemam je boleh cerah? Ni dia Charms Treaplus, rasa buah beri yang boleh buatkan kulit kita lebih cerah dan glowing" - 1763505765835989395
Report Share Download 0 1

Kemam kemam je boleh cerah? Ni dia Charms Treaplus, rasa buah beri yang boleh buatkan kulit kita lebih cerah dan glowing😍😍 Raya meletops kebabomm sat lagi. Uihhh😱 . Da kemam2 2 biji TREAPLUS malam ni❓Tau ❌ Ape yanh ada dalam TREAPLUS❓ . Ade 3 bahan utama yang sangat2 power😊 🌸SAKURA 🍚RICE CERAMIDE ⚡️TREABEAUTE . Nak tau Fungsinya pulak❓ . Nak tahu lagi❓❓❓ Klik sini ye awakk👇👇 ☎ www.wasap.my/60178484335 . #halalproduct #halalproduct .

TIPS KULIT LICIN DAN SIHAT (@serum.vitc.annona) Instagram Profile Photo serum.vitc.annona

TIPS KULIT LICIN DAN SIHAT

image by TIPS KULIT LICIN DAN SIHAT (@serum.vitc.annona) with caption : "Cara mudah untuk identify kemungkinan besar anda sedang memakai produk yang mengandungi MERKURI 
Setelah beberapa kali p" - 1763473852870024133
Report Share Download 1 10

Cara mudah untuk identify kemungkinan besar anda sedang memakai produk yang mengandungi MERKURI Setelah beberapa kali penggunaan produk tersebut, anda akan merasakan : . 1. Kulit nampak 'berkilat' semacam. 2. Terpaksa pakai 'day cream' yang tebal sebab perlu cover kulit yang menipis dan menghakis oleh logam berat merkuri. 3. Kulit terasa terik dan cekang. 4. Kulit terasa panas dan kemerahan seperti udang kena bakar apabila duduk di bawah sinaran matahari walaupun cuma sekejap. 5. Kulit nampak 'putih' yang pucat. . . Jika ada kesemua tanda-tanda ini, segera berhenti pakai. Mujur cikpuan ini mengambil tindakan yang cepat. Lihat perbezaan pada gambar 1, 2 dan 3. . 1 - Sebelum memakai apa-apa produk 2 - Semasa memakai produk xxxxxxx 3 - Selepas dibaikpulih semula oleh Vitamin C Serum Annona. . Saya dah pernah rasa 'azab'nya kulit muka macam udang bakar dulu. Kulit seperti sedang di 'grill' di atas pembakar. Allahu.. itu baru panas dunia. Di akhirat entah bagaimana.. :( . . Kredit: Puan Ony, Founder VCS, Ahli Farmasi Bertauliah

afiela khan (@afiela_khan) Instagram Profile Photo afiela_khan

afiela khan

seriously...charms foundation still one of my faveret . hari2 gna skin makin cerah and anjal toink toink . jeragat2 smua xmo singgah . xblock pori jadi xde mslh jerawat atau blackhead walaupun kita gna hari2 . memang superb la fd ni .   #halalproduct   #halalproduct

Baseerat Skin Care Consultant (@_glownglam_) Instagram Profile Photo _glownglam_

Baseerat Skin Care Consultant

image by Baseerat Skin Care Consultant (@_glownglam_) with caption : "GG ORIGINAL BRONZING PEARLS In three different shades ! 
Order now .
#onlineshoppakistan #oriflame #love #makeuppakistan" - 1763271251453560235
Report Share Download 0 5

GG ORIGINAL BRONZING PEARLS In three different shades ! Order now . #halalproduct

Baseerat Skin Care Consultant (@_glownglam_) Instagram Profile Photo _glownglam_

Baseerat Skin Care Consultant

image by Baseerat Skin Care Consultant (@_glownglam_) with caption : "Limited stock available , DM for consultancy and order !
#glownglam #glow #beauty #onlineshoppakistan  #onlineshopping #" - 1763270744722906608
Report Share Download 0 1

Limited stock available , DM for consultancy and order ! #halalproduct

SerumVitaminC Series (@annona.flawless.gebu) Instagram Profile Photo annona.flawless.gebu

SerumVitaminC Series

Instagram Image by SerumVitaminC Series (@annona.flawless.gebu) with caption : ". #InfoCantik

Tahukah anda mengenai bakteria penyebab jerawat? Jika pH kulit berada antara 6 ke 6.5 iaitu keadaan beral" at Subang Bestari - 1763242262839473241

. Tahukah anda mengenai bakteria penyebab jerawat? Jika pH kulit berada antara 6 ke 6.5 iaitu keadaan beralkali, bakteria akan lebih cepat membiak. Maksudnya, bakteria suka pada keadaan beralkali dan tak suka pada keadaan berasid. Kulit perlukan keadaan sedikit berasid untuk membunuh mikroorganisma dari permukaan kulit. . . . Justeru, untuk elak bakteria beranak pinak menjadi jerawat, pastikan pilih pencuci muka yang sedikit berasid atau pada kadar pH 5.5 tauu Sayang kulit.. pilih Vitamin C Gentle Cleanser cuma 39 henggit🌹 . WhatsApp 0123588459

Report Share Download 0 6

EH KEMAM 1 TAK CUKUP RASE NAK KEMAM LEBIH LG😍 . kak fyn ni makan konsisten tau!! xdela dia stop².. 😅 . Sbb? dia dapat manfaat dr kemam ni tau.. kulit dia makin moist gitus.. dan bahan2 die ori dari Jepun! Bukan utk putih je kaknon.. . Kesan ke atas keseluruhan badan; 1. Kulit (rice ceramide, sakura, treabeau) 2. Mata makin jelas (khasiat berries) 3. Rambut kurg gugur 4. Kuku makin cantik 5. Strechmark pudar 6. Pengeluaran susu bertambah ⚠⚠ AWAS! Jgn terlepas kt anak2.. kang depa putih gebu dulu.. sbb budak2 lg cepat tindakbalas kerana enzim dia lg kuat😂 . NAK TAHU KHASIAT TREPLUS NI?😄 . . #halalproduct

AGENT OBSESS COSMETIC 💖 (@obsessbeautyxanyshh) Instagram Profile Photo obsessbeautyxanyshh

AGENT OBSESS COSMETIC 💖

image by AGENT OBSESS COSMETIC 💖 (@obsessbeautyxanyshh) with caption : "PRODUK TERBARU DARI OBSESS COSMETIC ! EXCITED TAKKKKK?
.
BERUS SIKAT HALUS

Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah u" - 1763216061223903976
Report Share Download 0 11

PRODUK TERBARU DARI OBSESS COSMETIC ! EXCITED TAKKKKK? . BERUS SIKAT HALUS Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sapuan yang kemas. Menghasilkan bulu mata yang lebih panjang & tebal. Boleh sapu berkali-kali dan tidak berketul. Meleraikan bulu mata satu persatu pada setiap sapuan & tidak bergumpal. CECAIR MASKARA Smudge-proof & senang ditanggalkan tanpa perlu menggunakan make-up removal, mesra wudhu. Tiada kesan hitam disekeliling mata atau kesan ‘panda-eye’ & tidak mencomotkan. Tidak memedihkan mata, sangat sesuai untuk pengguna contact lens. Kandungan yang banyak (10g untuk setiap botol maskara) untuk penggunaan 3 bulan atau lebih. . RM39 exc postage ( BOLEH START PREORDER) . 📲 DM/WA 0174058737 💕 📲 DM/WA 0174058737 💕 . 📮 Postage setiap hari!!! . 🚗COD : SgPetani & berdekatan . RM8 SM / RM12 SS . #halalproduct

อาหารเสริม greenway_khalifah (@greenway_thailand) Instagram Profile Photo greenway_thailand

อาหารเสริม greenway_khalifah

image by อาหารเสริม greenway_khalifah (@greenway_thailand) with caption : "#ปัญหาช่องคลอดหลวม ลองclothogen

วัยทองร้องว้าว😲  วัยสาวร้องวิ๊ววว😁

#clothogen ดีที่สุดสำหรับระบบภายในของผู้หญิง

สัมผั" - 1763193203375545150
Report Share Download 0 5

ลองclothogen วัยทองร้องว้าว😲 วัยสาวร้องวิ๊ววว😁 ดีที่สุดสำหรับระบบภายในของผู้หญิง สัมผัสผลลัพธ์และความปลอดภัยระดับโลกในราคาหลักร้อย พบความเปลี่ยนแปลงตั้งแต่ครั้งแรกที่ทาน คลิ๊ก http://bit.ly/2nWYIdq ผลิตภัณฑ์จดสิทธิบัตรระดับโลก (World Patened Product) ไม่สามารถลอกเลียนแบบได้ผ่านการวิจัยระดับสูงจาก สถาบันดูราไซนส์ (สหรัฐอเมริกา) มาตรฐานการผลิต GMP และ HACCP #halalproduct

DROPSHIP WANTED! AGENT WANTED! (@charms.starglow_irleena) Instagram Profile Photo charms.starglow_irleena

DROPSHIP WANTED! AGENT WANTED!

image by DROPSHIP WANTED! AGENT WANTED! (@charms.starglow_irleena) with caption : "KENALI PRODUK KECANTIKKAN ANDA
.
Penggunaan merkuri kini semakin berleluasa di dalam kosmetik. Merkuri bertindak sebagai" - 1763181037216633747
Report Share Download 0 4

KENALI PRODUK KECANTIKKAN ANDA . Penggunaan merkuri kini semakin berleluasa di dalam kosmetik. Merkuri bertindak sebagai agen pemutih yang selalu digunakan dalam sabun dan krim. Merkuri dalam bentuk bukan organik bertindak mencegah pembentukan melanin menjadikan tona kulit lebih cerah. . Antara kesan utama merkuri bukan organik yang terkandung dalam pencerahan kulit sabun dan krim adalah kerosakan buah pinggang. Merkuri dalam produk mencerahkan kulit juga boleh menyebabkan ruam kulit, perubahan warna kulit dan parut, serta pengurangan rintangan kulit untuk jangkitan bakteria dan kulat. Kesan lain termasuk keresahan, kemurungan atau psikosis dan neuropati periferal. . Apa yang membuatkan keracunan merkuri dari produk kecantikan begitu menakutkan? Banyak di antara tanda-tanda yang tidak spesifik dan sukar untuk dikenal pasti. Antara simptomnya termasuk keresahan, kemurungan, kesukaran menumpukan perhatian, insomnia, kebas di kaki, dan gegaran (tremor). Menurut USFDA (US Food and Drug Administration), pendedahan kepada merkuri boleh membawa kesan kesihatan yang serius, termasuk kerosakan kepada buah pinggang dan sistem saraf dan ia boleh memberi kesan kepada perkembangan otak kanak-kanak. Lebih buruk lagi, jika produk-produk ini digunakan dari masa ke masa, merkuri di dalamnya boleh perlahan-lahan dilepaskan sebagai wap merkuri di udara, yang boleh mencemarkan keseluruhan isi rumah dan memberi kesan kepada kanak-kanak dan keluarga ahli walaupun mereka tidak pernah menggunakan produk tercemar diri mereka sendiri. . Dah check produk apa yang anda pakai❓❓ . 📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my 📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my 📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my Nak jd DROPSHIP? Nak jana pendapatan bersama team Charms? Terus klik👇 📞http://janapendapatanDSirleena.wasap.my 📞http://janapendapatanDSirleena.wasap.my 📞http://janapendapatanDSirleena.wasap.my #halalproduct

Charms Klang (@sallyisna) Instagram Profile Photo sallyisna

Charms Klang

image by Charms Klang (@sallyisna) with caption : "PANDUAN MENCUCI MUKA DALAM SEHARI BERDASARKAN JENIS KULIT👇🏻 1. KULIT SENSITIF

Untuk kulit kering dan sensitif, Anda han" - 1763172470267734664
Report Share Download 0 4

PANDUAN MENCUCI MUKA DALAM SEHARI BERDASARKAN JENIS KULIT👇🏻 1. KULIT SENSITIF Untuk kulit kering dan sensitif, Anda hanya perlu mencuci sekali sahaja dalam sehari. Untuk kulit kering, mencuci muka terlalu kerap akan dapat memburukkan keadaan kulit kerana ianya boleh mengurangi minyak natural yg ada dlm kulit yang berfungsi untuk melindungi kulit. Anda juga dinasihatkan untuk cuci muka di pagi hari atau di malam hari saja. Lakukan juga perawatan kulit wajah seperti menggunakan toner dan pelembab agar kulit tetap terjaga kelembabannya. 2. KULIT BERMINYAK Untuk kulit yang berminyak, ada baiknya cuci muka dalam sehari sebanyak dua kali. Kerana, mencuci muka di pagi hari boleh membantu membersihkan minyak yang terkumpul selama anda tidur. Mencuci muka di malam hari juga boleh mencegah minyak terkumpul dan jerawat muncul kerana kotoran yang menempel di muka selama Anda beraktiviti di siang hari. Disarankan juga untuk melakukan scrubbing sebanyak 2-3 kali seminggu untuk menjaga kesihatan kulit wajah maksimum. 3. MENCUCI MUKA APABILA HABIS BEROLAHRAGA Mencuci muka setelah olahraga merupakan suatu kewajipan bagi orang yang memiliki kulit jenis apa pun. Ini disebabkan kerana peluh yang keluar semasa olahraga akan meresap ke dalam kulit dan menghambat pori-pori. Anda pun akan mudah mengalami jerawat. Ingat juga untuk selalu menggunakan TUALA KHAS MUKA, pastikan air bersih semasa membasuh dan mengeringkan wajah. Mengeringkan muka menggunakan tuala badan atau tuala kotor dpt membuat kulit jadi beriritasi. 4. APABILA SEHARIAN ATAU HARI2 MAKE UP Anda wajib mencuci muka 2x dalam sehari bila Anda adalah orang yang selalu pakai makeup sehari-hari. Apa pun jenis kulit Anda, berminyak atau sensitif. Setelah memakai makeup Anda perlu membersihkan wajah dalam dua tahap. . ❌JANGAN KERAP MENCUCI MUKA Jika Anda sering mencuci muka, kulit boleh menghapuskan minyak yg DIPERLUKAN oleh kulit utk mengekalkan kelembapan dan menyinarkan kulit anda. Kulit anda akan mudah menjadi kering, bersisik dan mudah naik jerawat. . . . #halalproduct

DROPSHIP WANTED! AGENT WANTED! (@charms.starglow_irleena) Instagram Profile Photo charms.starglow_irleena

DROPSHIP WANTED! AGENT WANTED!

Report Share Download 1 7

Tercari2 foundation tanpa bedak? Charms Foundation jawapannya. . Tekstur berbentuk Cream Soft Matte. ✅✅ Tak berminyak ✅✅ Halus ✅✅ Mudah blend pada kulit ✅✅ Fully covered ✅✅ Bukan setakat cover..tp MERAWAT. ✅✅ . Jgn terkejut bila tanggal jer Charms Foundation nie, parut pudar, jerawat kecut.. Tue semua kerja Apple Stemcell dan Minyak Kelapa Dara 😄 . Pilih yg Selamat, Halal oleh Jakim dan Berkesan pd kulit. . 📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my 📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my 📞http://IrleenaCHARMS0132225853.wasap.my Nak jd DROPSHIP? Nak jana pendapatan bersama team Charms? Terus klik👇 📞http://janapendapatanDSirleena.wasap.my 📞http://janapendapatanDSirleena.wasap.my 📞http://janapendapatanDSirleena.wasap.my #halalproduct