View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Generalsta
  1. Homepage โ€บ
  2. halaljakim

#halaljakim photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #halaljakim on Instagram

Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) Instagram Profile Photo charmstarglow_kulaijb

Charmstarglow_kulaiJB

image by Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) with caption : "Haisshhh...adik manis ni makin bertambah2 manis die bila pakai foundation charms ni..jgn manis sampai tahap potong kaki " - 1766619817212386007
Report Share Download 0 0

Haisshhh...adik manis ni makin bertambah2 manis die bila pakai foundation charms ni..jgn manis sampai tahap potong kaki sudah la...๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Tak susah pun nak mekap manis2 mcm adik ni, tak sampai 5 minit pun! Semuanya gara2 foundation hebat charms! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nk intai2 code mana yg sesuai tu jom la kita sembang tepi!๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60137398748 #halaljakim

Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) Instagram Profile Photo charmstarglow_kulaijb

Charmstarglow_kulaiJB

image by Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) with caption : "Haisshhh...adik manis ni makin bertambah2 manis die bila pakai foundation charms ni..jgn manis sampai tahap potong kaki " - 1766619713244052924
Report Share Download 0 0

Haisshhh...adik manis ni makin bertambah2 manis die bila pakai foundation charms ni..jgn manis sampai tahap potong kaki sudah la...๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Tak susah pun nak mekap manis2 mcm adik ni, tak sampai 5 minit pun! Semuanya gara2 foundation hebat charms! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nk intai2 code mana yg sesuai tu jom la kita sembang tepi!๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60137398748 #halaljakim

Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) Instagram Profile Photo charmstarglow_kulaijb

Charmstarglow_kulaiJB

image by Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) with caption : "Haisshhh...adik manis ni makin bertambah2 manis die bila pakai foundation charms ni..jgn manis sampai tahap potong kaki " - 1766619611574195095
Report Share Download 0 0

Haisshhh...adik manis ni makin bertambah2 manis die bila pakai foundation charms ni..jgn manis sampai tahap potong kaki sudah la...๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Tak susah pun nak mekap manis2 mcm adik ni, tak sampai 5 minit pun! Semuanya gara2 foundation hebat charms! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nk intai2 code mana yg sesuai tu jom la kita sembang tepi!๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60137398748 #halaljakim

Pinky2u.sitisarah (@pinky2u.sitisarah) Instagram Profile Photo pinky2u.sitisarah

Pinky2u.sitisarah

image by Pinky2u.sitisarah (@pinky2u.sitisarah) with caption : "๐ŸŒธ
#pinkypinkyinkorea 
#snowlotion
.
๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
Antara sebab kenapa perlu cuba #snowlotion #pinkypinky
.
Bahan utama terd" - 1766615038791085945
Report Share Download 0 0

๐ŸŒธ . ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Antara sebab kenapa perlu cuba . Bahan utama terdiri daripada : Virgin Coconut Oil (VCO), Vitamin E, Chamomile, Stem Cell, Vitamin C, Biowhite, Extract Sakura, Pearl Powder. --------------------------------------- *Kelebihan Lotion:* โœ… Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak, kering, kulit matang, enzema atau psirosis โœ… Membantu mencerahkan kulit โœ… Membantu Membuang daki,sel dan kulit mati โœ… Membantu Melembut, melembapkan menganjalkan kulit โœ… Membantu memperkuatkan tisu dibawah kulit โœ… Membantu mengawal pengeluaran jerawat dan minyak dimuka โœ… Membantu mengurangkan keradangan di kulit muka โœ… Membantu mengurangkan tona kulit muka tidak sekata โœ… Membantu penambahan kolagen dimuka โœ… Membantu mengurangkan kedut dan garis-garis halus dimuka โœ… Membantu mengurangkan kesan rekahan dan selulit โœ… Membantu mengurangkan jerawat badan โœ… Membantu mengecilkan liang pori โœ… Membantu menyegarkan kulit โœ… Membantu dan menganjalkan kulit kembali muda โœ… Membantu menguratkan kesan dari Selaran Matahari โœ… Membantu memudarkan jeragat, parut dan tompok hitam -------------------------- *Cara Penggunaan* Sapukan di badan dan wajah anda secara rata dan perlahan . ๐Ÿ’ฅgrab cepat sementara harga promosi๐Ÿ’ฅ Dapat free tau๐Ÿ˜ . Info lanjut wsapp http://pinkypinky.wasap.my/ http://pinkypinky.wasap.my/ http://pinkypinky.wasap.my/ - ๐Ÿššpostage Semenanjung m'sia/sabah/sarawak/brunai. ๐Ÿš—COD Damansara/PJ/S.Alam/KL #halaljakim

EilaCharms.starglow_SK (@charmsstarglow_serikembangan) Instagram Profile Photo charmsstarglow_serikembangan

EilaCharms.starglow_SK

image by EilaCharms.starglow_SK (@charmsstarglow_serikembangan) with caption : "#Repost @saheerabhaseer (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Penangan Charms Treaplus! Gebu kannnn kulit sis ๐Ÿ˜
Pagi pagi scrub muka dengan" - 1766613674452513433
Report Share Download 0 0

@saheerabhaseer (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Penangan Charms Treaplus! Gebu kannnn kulit sis ๐Ÿ˜ Pagi pagi scrub muka dengan Charms Starglow, pastu makeup dgn Charms Foundation, malam nak tido kemam je sebijik Charms Treaplus ni. Sis memang puas hati sangat! Kulit tak kusam dah, makin glowing adalah. Untung betul dapat jadi salah sorang , korang nak kulit cantikmacam ni? Meh usha IG charms.starglow_malaysiahq. Memang konfem korang pun cantik lepas ni ๐Ÿ˜˜ #halaljakim

Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) Instagram Profile Photo charmstarglow_kulaijb

Charmstarglow_kulaiJB

image by Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) with caption : "Siapa kat sini mengalami kulit kering?? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Risau kalau kulit jadi kering ni, sebabnya time nak pakai mekap je mest" - 1766612579831958982
Report Share Download 0 1

Siapa kat sini mengalami kulit kering?? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Risau kalau kulit jadi kering ni, sebabnya time nak pakai mekap je mesti tak cantik dan bercapuk!stresss dibuatnye..๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ tapi jangan risau,dengan adanya Set Bajet utk Kulit Kering ni comfirm korang fah tak stress lagi! Jom tengok apa fungsinya๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ FUNGSI DAN KELEBIHAN CHARMS FOUNDATION โœ…Mencerahkan kulit. โœ…Melembutkan & mengurangkan kekeringan. โœ…Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit. โœ…Mengecutkan jerawat. โœ…Memudarkan parut. FUNGSI & KELEBIHAN FAHARA HYDRA FRESH CREAM ๐ŸŒŸ Melembapkan kulit ๐ŸŒŸ Mengekalkan kesegaran kulit ๐ŸŒŸ Melembutkan kulit ๐ŸŒŸ Mengimbangi minyak pada wajah ๐ŸŒŸ Menghalang jerawat ๐ŸŒŸ Menghalang sinar uv terus pada kulit ๐ŸŒŸ Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida Tunggu apa lagi..sampel starglow scrub akan diberikan!!jom wassap mommy laju2,kita cantik sama2 ok!๐Ÿ˜‰ Klik link www.wasap.my/60137398748 #halaljakim

Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) Instagram Profile Photo charmstarglow_kulaijb

Charmstarglow_kulaiJB

image by Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) with caption : "Siapa kat sini mengalami kulit kering?? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Risau kalau kulit jadi kering ni, sebabnya time nak pakai mekap je mest" - 1766612324516132697
Report Share Download 0 1

Siapa kat sini mengalami kulit kering?? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Risau kalau kulit jadi kering ni, sebabnya time nak pakai mekap je mesti tak cantik dan bercapuk!stresss dibuatnye..๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ tapi jangan risau,dengan adanya Set Bajet utk Kulit Kering ni comfirm korang fah tak stress lagi! Jom tengok apa fungsinya๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ FUNGSI DAN KELEBIHAN CHARMS FOUNDATION โœ…Mencerahkan kulit. โœ…Melembutkan & mengurangkan kekeringan. โœ…Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit. โœ…Mengecutkan jerawat. โœ…Memudarkan parut. FUNGSI & KELEBIHAN FAHARA HYDRA FRESH CREAM ๐ŸŒŸ Melembapkan kulit ๐ŸŒŸ Mengekalkan kesegaran kulit ๐ŸŒŸ Melembutkan kulit ๐ŸŒŸ Mengimbangi minyak pada wajah ๐ŸŒŸ Menghalang jerawat ๐ŸŒŸ Menghalang sinar uv terus pada kulit ๐ŸŒŸ Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida Tunggu apa lagi..sampel starglow scrub akan diberikan!!jom wassap mommy laju2,kita cantik sama2 ok!๐Ÿ˜‰ Klik link www.wasap.my/60137398748 #halaljakim

Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) Instagram Profile Photo charmstarglow_kulaijb

Charmstarglow_kulaiJB

image by Charmstarglow_kulaiJB (@charmstarglow_kulaijb) with caption : "Siapa kat sini mengalami kulit kering?? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Risau kalau kulit jadi kering ni, sebabnya time nak pakai mekap je mest" - 1766612207008485215
Report Share Download 0 1

Siapa kat sini mengalami kulit kering?? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Risau kalau kulit jadi kering ni, sebabnya time nak pakai mekap je mesti tak cantik dan bercapuk!stresss dibuatnye..๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ tapi jangan risau,dengan adanya Set Bajet utk Kulit Kering ni comfirm korang fah tak stress lagi! Jom tengok apa fungsinya๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ FUNGSI DAN KELEBIHAN CHARMS FOUNDATION โœ…Mencerahkan kulit. โœ…Melembutkan & mengurangkan kekeringan. โœ…Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit. โœ…Mengecutkan jerawat. โœ…Memudarkan parut. FUNGSI & KELEBIHAN FAHARA HYDRA FRESH CREAM ๐ŸŒŸ Melembapkan kulit ๐ŸŒŸ Mengekalkan kesegaran kulit ๐ŸŒŸ Melembutkan kulit ๐ŸŒŸ Mengimbangi minyak pada wajah ๐ŸŒŸ Menghalang jerawat ๐ŸŒŸ Menghalang sinar uv terus pada kulit ๐ŸŒŸ Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida Tunggu apa lagi..sampel starglow scrub akan diberikan!!jom wassap mommy laju2,kita cantik sama2 ok!๐Ÿ˜‰ Klik link www.wasap.my/60137398748 #halaljakim

EilaCharms.starglow_SK (@charmsstarglow_serikembangan) Instagram Profile Photo charmsstarglow_serikembangan

EilaCharms.starglow_SK

Report Share Download 0 1

@saheerabhaseer (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Dah few days kita fall in love sangat dgn Charms Foundation ni. Just take a look, mcm mana I did light make up with Charms Foundation, just simple touch but jd glowing sgt. Really really love this foundation by @charms.starglow_malaysiahq โค๏ธ #halaljakim

Be โ€ข The Glamorous Drinkโ„ข HQ (@bedrink_hq) Instagram Profile Photo bedrink_hq

Be โ€ข The Glamorous Drinkโ„ข HQ

image by Be โ€ข The Glamorous Drinkโ„ข HQ (@bedrink_hq) with caption : "BE DRINK UTK WANITA KAN, KENAPA LELAKI INI MINUM ?
.
.
Siapa pulak cakap #BEDrink utk wanita sahaja! Ishh TIPU tu! Semua" - 1766609558355889123
Report Share Download 1 4

BE DRINK UTK WANITA KAN, KENAPA LELAKI INI MINUM ? . . Siapa pulak cakap utk wanita sahaja! Ishh TIPU tu! Semua golongan boleh minum BE drink tau. Dari umur 15tahun sampailah ke 80tahun. Ini kerana bahan aktif BE drink kayakan dengan antioksidan, vitamin dan collagen yg di perlukan untuk badan kita! . . Testimoni dari agen di brunei @deelahmusa yang menjual dan mengamalkan . Berat dah turun dan maintainn tak naik2 dah, kulit makin putih dan nampak lebih muda!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Siapa yang nak kurus, nak putih, nak awet muda, nak hilangkn lemak di perut/peha/tangan/muka, nak hilangkan jerawat & jeragat dan yang penting nak SIHAT!! . . . #halaljakim

Charms Malaysia - Sabah (@charms.starglow_lahaddatu) Instagram Profile Photo charms.starglow_lahaddatu

Charms Malaysia - Sabah

image by Charms Malaysia - Sabah (@charms.starglow_lahaddatu) with caption : "Wajah yg cantik adalah wajah yg bebas cela ๐Ÿ˜‰
.
Nak tahu mcmn nak wajah bebas cela โ“

Starglow Scrub akan bantu anda โ—๏ธ
." - 1766608933109145044
Report Share Download 0 0

Wajah yg cantik adalah wajah yg bebas cela ๐Ÿ˜‰ . Nak tahu mcmn nak wajah bebas cela โ“ Starglow Scrub akan bantu anda โ—๏ธ . Scrubbing 2x sminggu utk buang sel kulit mati, sisa2 mekap yg x kelihatan & kotoran yg xnmpk dgn mata kasar. . Liang pori pn mengecil & segala whiteheads ke balckheads akn hilang.. Yg pentingโ—๏ธ konsisten scrub stiap minggu. . So, uolls berminatโ“ Juz klik link ๐Ÿ‘‡ โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/601116047363/scrub . #HalalJakim

image by Nurnadia Arija (@arija_charmskuantan) with caption : "Alhamdulillah..CHARMS dianugerahkan ASIA PACIFIC EXCELLENCE BRAND 2018!

Raise Your Life.. Satu MANIFESTO dr Charms utk " - 1766608553491223115
Report Share Download 0 1

Alhamdulillah..CHARMS dianugerahkan ASIA PACIFIC EXCELLENCE BRAND 2018! Raise Your Life.. Satu MANIFESTO dr Charms utk semua. Untuk TEAM..untuk PENGGUNA yg disayangi.. CHARMS..sebuah bumbung.. Kami wasilah.. Kami manusia.. Yg tdk sempurna.. Tapi kami nak menjadi wasilah terbaik utk semua. Ya Allah Ya Rozzaq Ya Malikul Mulk.. Terima kasih kepada semua yg tak henti2 memberikan sokongan secara langsung atau tidak langsung.. Dia menggerakkan hati2 kt utk memilih yg terbaik.. Charms.. Raise Your Life HALAL JAKIM Solek dan rawat dgn Charms Jutawan dunia dan akhirat bersama.. TAHNIAH PENGGUNA YG MEMILIH CHARMS.. TAHNIAH TEAM YG BERSAMA2 DGN CHARMS..! โ€œSebaik2 manusia adalah yg bermanfaat buat manusia lainโ€ #halaljakim

Belle & Haerman Collections (@belle__haerman_collections) Instagram Profile Photo belle__haerman_collections

Belle & Haerman Collections

image by Belle & Haerman Collections (@belle__haerman_collections) with caption : "AIR CUKUP WAJAH SEGAR!
.
Minum air kosong secukupnya membantu proses detoks. Kelancaran proses itu memberi kesan kepada " - 1766603609439943208
Report Share Download 0 3

AIR CUKUP WAJAH SEGAR! . Minum air kosong secukupnya membantu proses detoks. Kelancaran proses itu memberi kesan kepada tubuh badan khususnya kulit anda. Anda akan nampak cerah dan kulit akan โ€˜flawlessโ€™ serta nampak muda. Minumlah 3 liter air sehari dan cuba lihat hasilnya dalam seminggu pasti menakjubkan. Kalau nak kesan yang berganda dan cepat jadikan minuman harian. . #HALALJAKIM